Costless
Назад
Травень 20, 2021

10 кращих рецептів тортів на швидку руку

Випічка торта для багатьох здається складним завданням. Однак, сьогодні існує безліч простих рецептів тортів, які зроблять процес приготування простим і захоплюючим.

Ми зібрали колекцію легких рецептів тортів, які можна приготувати на швидку руку. У цей список ми включили масляні тістечка, трикомпонентні торти, чизкейки без випічки, класичні тістечка і багато іншого.

Шоколадний брауні

Шоколадний брауні

Це один з класичних рецептів десертів. Насичений шоколадний смак та волога текстура припаде до смаку кожному. Цей рецепт неможливо зіпсувати і дуже легко приготувати.

Оскільки тісто виходить дуже рідке, не використовуйте форму зі знімним дном, яка може протекти. До того ж, шоколадний брауні можна зберігати кілька днів.

Інгредієнти

  • 1 3/4 склянки (225 г) пшеничного борошна
  • 1/2 склянки (45 г) несолодкого какао-порошку
  • 1 1/2 чайної ложки розпушувача
  • 1 1/2 чайної ложки харчової соди
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1 1/2 склянки (300 г) цукру
  • 2 яйця кімнатної температури
  • 1 стакан (240 мл) молока
  • 1/2 склянки (120 мл) олії з виноградних кісточок або будь-якого масла з м'яким смаком
  • 1/2 чайної ложки екстракту ванілі
  • 1 стакан (240 мл) окропу
  • За смаком ви можете додати начинку: шоколадний крем швейцарський безе, теплий ганаш, маршмеллоу, збиті вершки

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 180 ° С. Змастіть круглу форму розміром 25 см вершковим маслом, вистелити дно пергаментним папером і змастіть її маслом.
  2. Помістіть сито в більшу миску. Додайте борошно, какао, розпушувач, харчову соду, сіль і просійте.
  3. Додайте цукор і перемішайте до однорідності.
  4. В іншій великій мисці збийте яйця, молоко, масло і ваніль.
  5. Поступово додавайте вологі інгредієнти до сухих і збивайте, поки не зникнуть грудочки, а тісто не стане однорідним.
  6. Обережно влийте окріп і перемішайте до однорідності.
  7. Перелийте тісто в форму для випічки. Поставте форму по центру духовки і залиште випікатися приблизно 50 хвилин.
  8. Вийміть з духовки і дайте шоколадному брауни постояти 10 хвилин. Щоб вийняти брауні з форми, проведіть ножем для масла по бортах.

Поради Costless

Ви можете зробити смак брауні ще більш насиченим, додавши чашку гарячої чорної кави замість склянки води.

Якщо ви готуєте торт на велику компанію подвойте інгредієнти і випікайте брауні в формі розміром 40 см на протязі 40 хвилин.

Безглютеновий торт з 3 інгредієнтів

Безглютеновий торт з 3 інгредієнтів

Відмінний простий рецепт безглютенового торта з трьох інгредієнтів (плюс масло, сіль і перець) підійде як для особливих випадків, так і для домашнього чаювання.

Інгредієнти

  • 1 стакан (100 гр) несолоного вершкового масла
  • 8 великих яєць
  • 400 гр шоколадних крапель
  • 1/4 чайної ложки дрібної морської солі

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 180 ° С. Візьміть форму зі знімним дном і змастіть її вершковим маслом.
  2. Використовуючи міксер на високій швидкості, збивайте яйця у великій мисці, поки вони не збільшаться вдвічі, приблизно 5 хвилин.
  3. Помістіть шоколадні краплі, сіль і масло у велику миску та розтопіть все в мікрохвильовці. Тримайте шоколад в мікрохвильовій печі на високій потужності по 10 секунд. Потім дістаньте і перемішайте. Повторюйте процес до тих пір, поки шоколад не стане однорідним і текучим.
  4. Використовуючи гумову лопатку, акуратно додайте одну третину збитих яєць в шоколадну суміш і перемішайте до однорідності. Перелийте суміш у збиті яйця, що залишилися та знову перемішайте до однорідності.
  5. Перелийте шоколадно-яєчну суміш у форму для випікання і поставте в духовку. Під низ форми помістіть каструлю з водою.
  6. Випікайте торт до тих пір, поки зубочистка, вставлена ​​в центр, не стане чистою, а сторони торта не почнуть відділятися від форми, приблизно 30-40 хвилин. Дайте охолонути перед подачею на стіл.

Полуничний чізкейк

Полуничний чізкейк

Чізкейк - це ще один класичний десерт, який люблять всі. Легка, повітряна текстура, свіжий смак полуниці і хрустка основа чізкейку сподобається як дітям, так і дорослим. До того ж, такий чізкейк легкий в приготуванні і не вимагає випічки.

Інгредієнти

  • 250 гр вершкового сиру
  • 1/3 склянки цукру
  • 1 стакан сметани
  • 2 чайні ложки екстракту ванілі
  • 250 гр збитих вершків
  • 150 гр крекерів
  • 450 г свіжої полуниці

Приготування

  1. Збийте вершковий сир до однорідної маси за допомогою міксера. Поступово додавайте цукор. Додайте сметану і ваніль. Додайте збиті вершки.
  2. Подрібніть крекер в блендері і додайте 1/4 склянки цукру і 1/3 склянки топленого масла. Перекладіть суміш у форму для випічки зі знімним дном рівним тонким шаром і випікайте 8 хвилин в попередньо розігрітій духовці до 180 ° С. Дайте повністю охолонути.
  3. Зверху коржа викладіть сирну суміш і розрівняйте поверхню. Помістіть чізкейк в холодильник мінімум на 4 години до застигання.
  4. Починаючи з центру, розкладіть полуницю по колу. При бажанні прикрасьте додатковими ягодами і листочками м'яти.

Ванільний пиріг

Ванільний пиріг

Гарантуємо, що цей ванільний торт ви будете готувати знову і знову. Ми розповімо вам, як приготувати ідеальний ванільний бісквіт, в який ви можете на свій смак додавати різну начинку, просочення, крем або глазур. Якщо ви початківець у випіканні тортів, досить злегка посипати цукровою пудрою.

Ви можете розрізати пиріг навпіл і додати всередину щедрий шар джему, шоколадного або вершкового крему.

Інгредієнти

  • 175 г маргарину або м'якого масла
  • 175 г цукрової пудри
  • 3 великих яйця
  • 175 г пшеничного борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту
  • дрібка солі

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 180 ° C. Змастіть 18-сантиметрову круглу форму для випічки невеликою кількістю масла або маргарину. Покрийте форму пергаментом для випічки, щоб він щільно прилягав до основи.
  2. Змішайте всі інгредієнти у великій мисці дерев'яною ложкою або ручним міксером до однорідного стану. Важливо не збивати тісто занадто сильно.
  3. Перекладіть суміш у форму, розгладьте верх і запікайте на середньому рівні духовки близько 45-50 хвилин. Ви можете зрозуміти, що пиріг готовий по золотистій скоринці. Ще один тест - вставити шпажку в центр торта - вона повинна вийти чистою.
  4. Залиште пиріг у формі на 5 хвилин, потім акуратно проведіть ножем по краю і переверніть його на решітку, щоб він охолов. Подавайте посипаною цукровою пудрою.

Поради Costless

Цей пиріг нескінченно варіативний і неймовірно простий у приготуванні. Просто помістіть всі інгредієнти в миску і збивайте до однорідності. Ви можете змішувати з дерев'яною ложкою, ручним електричним міксером або за допомогою імпульсної дії кухонного комбайна для різних рівнів складності.

Для цього торта краще використовувати маргарин, ніж вершкове масло.

Не піддавайтеся спокусі відкрити духовку раніше 40 хвилин - ви пошкодуєте. Пиріг осяде і не буде таким повітряним.

Лимонний пиріг

Лимонний пиріг

Класичний лимонний пиріг, який відмінно підходить для сімейних посиденьок з чаєм. А процес приготування цього торта займе не більше 30 хвилин.

Інгредієнти

  • 225 гр вершкового масла
  • 225 гр цукрової пудри
  • 3 цедри лимона
  • сік з 2 лимонів
  • 4 середніх яйця
  • 200 гр борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 50 гр меленого мигдалю
  • цукрова пудра

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 180C. Змастіть маслом форму для випічки зі знімним дном діаметром 20 см і вистелити дно пергаментом. Збийте масло і цукрову пудру у великій мисці за допомогою віночка або міксера. Додайте цедру лимона (залишивши небагато для прикраси) і добре перемішайте.
  2. Збийте яйця в окремій мисці. Додайте в яйця масляну суміш. Перемішайте все до однорідної маси.
  3. Просійте борошно і розпушувач, додайте в суміш для випічки і перемішайте. Додайте мелений мигдаль і 3/4 лимонного соку в тісто. Збийте все до однорідної маси.
  4. Викладіть тісто у форму для торта і випікайте протягом 1 години 15 хвилин.
  5. Дістаньте торт з духовки і дайте охолонути торту. Паралельно змішайте лимонний сік, цедру і цукрову пудру, щоб вийшла рідка глазур. Розподіліть глазур по верху пирога і дайте їй застигнути.

Малиновий торт з заварним кремом

Малиновий торт з заварним кремом

Цей простий, але смачний торт наповнений свіжою малиною і гладким заварним кремом, що робить його ідеальним частуванням для сімейної вечері.

Інгредієнти

  • 250 гр вершкове масло
  • 250 гр заварного крему
  • 250 гр тростинного цукру
  • 4 великих яйця
  • 1 чайна ложка екстракту ванілі
  • 300 гр борошна
  • 50 гр мелений мигдаль
  • ½ чайної ложки розпушувача
  • 250 гр малина
  • 2 столових ложки мигдальних пластівців
  • цукрова пудра для присипки

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 180 ° C. Змастіть форму для випікання діаметром 20 см вершковим маслом.
  2. Відкладіть в окрему миску 100 г заварного крему. Крем, що залишився перекладете в більшу миску та змішайте з маслом і цукром. Вбийте яйця до крему по одному, потім додайте ваніль.
  3. Просійте борошно в крем, додайте мелений мигдаль і розпушувач. Перекладіть тісто в форму для випікання тортів.
  4. Посипте торт малиною і випікайте його 30-35 хвилин в духовці. Дістаньте торт з духовки, змастіть кремом і посипте пластівцями мигдалю.
  5. Охолодіть торт перед подачею, потім наріжте шматочками, посипавши цукровою пудрою.

Кокосово-ананасовий торт

Кокосово-ананасовий торт

Яскравий смак кокоса доповнює терпку солодкість ананаса і відмінно підходить для святкового частування.

Інгредієнти

  • 1 1/2 кокосової стружки
  • 1/2 склянки топленого вершкового масла
  • 1 1/2 склянки борошна
  • 1/2 чайної ложки харчової соди
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1 склянка цукру
  • 3 великих яйця
  • 1 стакан сметани
  • 1 банка консервованого ананаса у власному соку

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Змастіть форму для випікання вершковим маслом. У середній мисці змішайте борошно, харчову соду і сіль.
  2. Використовуючи електричний міксер на високій швидкості, збийте масло і цукор до утворення пишної маси. Додавайте яйця по одному, добре збиваючи після кожного додавання. Зменшіть швидкість до мінімуму та додайте борошно і сметану. Змішайте до однорідності.
  3. Викладіть ананас і 1 стакан кокосової стружки в тісто та перемішайте лопаткою. Перекладіть тісто в форму для випікання. Додайте 1/2 склянки кокоса. Випікайте приблизно 65-70 хвилин (наполовину накрийте форму фольгою). Дати пирогу охолонути 15 хвилин.

П'ятихвилинний шоколадний торт

шоколадний торт

Цей шоколадний торт легкий і простий в приготування. Його можна випікати як одношаровий прямокутний торт або зробити дво- або тришаровий торт.

Використовуйте для багатошарового торта покупну або домашню шоколадну глазур.

Інгредієнти

  • 1 3/4 склянки борошна
  • 2 склянки цукру
  • 3/4 склянки несолодкого какао-порошку
  • 1 1/2 чайної ложки розпушувача
  • 1 1/2 чайної ложки харчової соди
  • 1 чайна ложка солі
  • 2 великих яйця
  • 1 стакан молока
  • 1/2 склянки рослинного масла
  • 1 1/2 чайної ложки ванілі
  • 1 склянка окропу

Приготування

  1. Нагрійте духовку до 180 C. Змастіть маслом форму для випічки і посипте борошном. Ви можете використовувати великий лист та декілька форм однакового розміру для багатошарового торта.
  2. У великій мисці змішайте борошно, цукор, какао-порошок, розпушувач, соду і сіль. Додайте яйця, молоко, масло і ваніль. Збивайте міксером на середній швидкості 2 хвилини.
  3. Поступово додавайте окріп в тісто, постійно помішуючи.
  4. Перемістіть рідке тісто в підготовлені форми для випікання.
  5. Випікайте пиріг близько 35 хвилин, якщо ви хочете зробити пиріг в 1 шар або 30 хвилин для багатошарового.
  6. Витягніть з духовки і дайте охолонути торту протягом 10 хвилин. Потім дістаньте корж з форми.
  7. За бажанням змастіть торт глазур'ю і відправте в холодильник до повного застигання крему.

Червоний оксамит

Червоний оксамит

Цей торт знаменитий своїм красивим відтінком, шоколадним смаком бісквіту та ніжним сирним кремом. Цей класичний американський торт, всупереч поширеній думці, дуже простий у приготуванні. А його приголомшливий смак сподобається вашим гостям.

Інгредієнти

  • 175 г борошна
  • 3 ст. ложки какао-порошку
  • 1 ч. ложка розпушувача
  • 150 г цукрової пудри
  • 2 яйця
  • 150 мл олії без запаху
  • 150 мл сколотин / кефіру
  • 2 ст. ложки червоного барвника
  • 100 г топленого масла
  • 250 г цукрової пудри
  • 300 г вершкового сиру

Приготування

  1. Нагрійте духовку до 180 ° C. Підготуйте дві 18-сантиметрові форми для для випічки і вистелити їх пергаментним папером.
  2. Змішайте борошно, какао, розпушувач, цукрову пудру у великій мисці. Збийте яйця протягом 5 хвилин. Додайте до яєць масло і кефір. перемішайте все до однорідності і додайте харчовий барвник.
  3. Змішайте яєчну суміш з сухими інгредієнтами і збийте їх разом за допомогою міксера, щоб не було грудочок.
  4. Розділіть тісто на 2 рівні порції і розкладіть по формах. Випікайте 25-30 хвилин, поки коржі не піднімуться. Проткніть шпажкою центр коржів, щоб перевірити готовність торта - шпажка повинна вийти сухою. Дістаньте коржі і дайте охолонути, потім дістаньте з з форм. Остудити на решітці.
  5. Щоб зробити глазур, збийте масло і цукрову пудру до однорідної маси, а потім додайте вершковий сир. Розподіліть крем між шарами торта, а також намажте залишок зверху і з боків.

Кавовий торт з вершковим кремом капучино

Кавовий торт з вершковим кремом капучино

Цей простий торт з кавових коржів і з вершковим капучино кремом стане зіркою святкового столу. Він ідеально підходить для вечірки, святкування дня народження або сімейного торжества, а приготування не займе багато часу.

Інгредієнти

  • 200 гр масло вершкове
  • 200 гр тростинного цукру
  • 250 гр борошна
  • 3-4 ст. ложки розчинної кави
  • щіпка розпушувача
  • 2 яйця
  • 125 гр сметани
  • 250 гр цукрової пудри
  • 125 гр топленого масла для крему
  • 1 столова ложка міцної кави
  • какао-порошок для присипки

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 180 ° C.
  2. Змішайте 200 гр вершкового масла, 200 гр тростинного цукру і 250 мл води в каструлі. Поставте на повільний вогонь каструлю і дочекайтеся поки масло і цукор розтануть.
  3. Зніміть каструлю з вогню і додайте борошно, кава, розпушувач, яйця і сметану. Перемішайте все до однорідної маси.
  4. Підготуйте форму для випікання і вистелити її пергаментним папером. Перелийте тісто в форму і випікайте 25-30 хвилин.
  5. Дістаньте торт з духовці і дайте йому охолонути протягом 10 хвилин. Потім дістаньте корж з форми і перекладіть на піднос.
  6. Щоб приготувати крем, збийте цукрову пудру, топлене масло і кави до стійких піків. Розподіліть крем по всьому торту, потім посипте какао-порошком.

Використовуйте Costless, щоб знайти всі необхідні інгредієнти і скласти список необхідних продуктів. Діліться списком зі своїми рідними та економте час на покупках.



Встановіть і почніть заощаджувати

Завантажте додаток безкоштовно та використовуйте всі можливості Costless.